Uitverkocht

Mo Man Tai Dinerkaars – Hot Pink

3,90

SKU: MOMA-PINK Category: Tags: ,

Deze unieke kaarsen zijn extra lang en echt een aanvulling voor je interieur.

Uitverkocht

hoogte 35 cm, Ø 2,2 cm, brandtijd: ongeveer 15 uur

Deze handgemaakte kaarsen van Mo Man Tai zijn van prachtige kwaliteit en extra lang. Het is een net wat bredere kaars, echt een chique item voor in je woonkamer. Prachtig en verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Alles over Mo man tai
Mo Man Tai is het merk van industrieel ontwerper Ulrike Jurklies. De van oorsprong Duitse werkte tijdens haar studie en na haar afstuderen in Hong Kong. In 2001, bij haar terugkeer naar Duitsland begon zij haar eigen bedrijf. In 2005 verhuisde ze naar Nederland.

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid
Mo Man Tai is Cantonees voor ‘ls geen probleem’. Het zijn producten die verrassen en vermaken. Het maakt indruk op een overtuigende manier. Tijdens de conceptualisering en ontwikkeling van de producten van Mo Man Tai spelen duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor de gemeenschap een grote rol. Een combinatie van oude tradities met moderne productietechnieken vormen het karakter voor het tijdloze design van de Mo Man Tai producten.

Cadeaus en canvas
Naast de vele grafische vormgeving- en interieur design producten werd het ontwerp van relatiegeschenken toegevoegd aan de diensten van Mo Man Tai. Dit aangezien het merendeel van de producten zeer geschikt zijn als cadeautjes. De Canvas Collages in de productielijn van Mo Man Tai zijn in een zekere mate exclusief. De collages worden alleen in beperkte, genummerde oplage aangeboden. Zo blijft het een betaalbare decoratie voor in een huiselijke omgeving, galerie of hotelkamer.

Afmetingen:

35 cm, Ø 2,2 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mo Man Tai Dinerkaars – Hot Pink” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *